Coaching

wilma-van-zuilen-8-van-19
‘Ik gun iedereen een nadere kennismaking met zichzelf’.
  • Wil je jezelf ontwikkelen als persoon en vind je het prettig als iemand je hierin begeleidt?
  • Of heb je feedback gekregen van een collega of je leidinggevende waar je mee aan de slag wilt, maar je weet niet precies hoe je dat moet doen?
  • Of loop je steeds tegen dezelfde situaties aan in contact met anderen en wil je meer inzicht krijgen in hoe je er anders mee om kunt gaan?
  • Of zit je niet lekker in je vel, voel je je opgebrand en wil je onderzoeken hoe het ook anders kan?

Dan is coaching misschien wat voor jou.

Tijdens de sessies geef ik terug wat ik ervaar, denk en voel. Hierdoor krijg je op een snelle manier inzicht in je eigen (onbewuste) patronen. Vanuit vertrouwen en veiligheid maak ik deze patronen, gedachtegangen en overtuigingen bespreekbaar, zodat we daarmee aan de slag kunnen gaan. Daarnaast geef ik je concrete, praktische handvatten.

Intake

Coachsessies

Investering

De eerste stap is de kennismaking tijdens de intake. Een klik en wederzijds vertrouwen is immers noodzakelijk om het coachtraject te kunnen starten. Ook bespreken we je coachvragen en doelstellingen. Afhankelijk hiervan bepalen we het aantal sessies, en de eventuele inzet van ondersteunende gedragsanalyses zoals DISC, TIFF of TMA.

Na afstemming volgen de coachsessies van ongeveer 1,5 -2 uur met een interval van 2 – 4 weken. In overleg stemmen we af waar deze sessies plaats vinden. Een externe locatie is aan te bevelen, je kunt je makkelijker los maken van de dagelijkse praktijk en je volledig richten op jezelf en je eigen ontwikkeling.

Na afloop van het traject vindt er een evaluatie plaats.

Heb je interesse in het volgen van een coachtraject? Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende intake. Afhankelijk van jouw wensen, maak ik dan een voorstel op maat voor je.

Bericht niet gevonden