Mijn werkwijze

Ik gun iedereen een nadere kennismaking met zichzelf, met elkaar of met de organisatie. Of dat nu is tijdens een coachtraject of tijdens (trainings)sessies. Mijn overtuiging is dat kunstjes niet werken en iemand iets opleggen om iets op een bepaalde manier te doen ook niet. Iedereen heeft zijn eigen pad te gaan.

En als we met elkaar aan de slag gaan, dan is het MET IMPACT: Duidelijk, waar nodig confronterend en waar het kan met humor, altijd vanuit veiligheid en zorgvuldigheid en altijd met het gewenste doel voor ogen.

Zit je niet lekker in je vel en loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Of heb je het gevoel dat je niet volledig tot je recht komt?

Of wil je met een team binnen jouw organisatie een andere richting op? Of functioneert het niet optimaal? Zijn er conflicten of zijn er ‘veel dingen’ maar worden ze niet uitgesproken? Of kan er voor je gevoel nog zoveel meer uit het team gehaald worden …?

Of wil je de organisatie een andere koers laten varen? Waarbij het noodzakelijk is dat medewerkers ander gedrag moeten laten zien? En ben je op zoek naar een begeleider van dit proces?

Laat het me weten, ik help je graag!

Afhankelijk van de klantvraag maak ik gebruik van bepaalde instrumenten ter ondersteuning van de begeleiding. Het is een middel om sneller tot de kern te komen en aan de slag te gaan met waar het daadwerkelijk om gaat. Uitgebreide informatie en voorbeeldrapportages over de instrumenten zijn te vinden op mijn site.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een blended- of tripled learning traject in te zetten. Dit houdt in dat de deelnemers in een digitale leeromgeving de theorie aangeboden krijgen gevolgd door trainingssessies (blended) en extra filmpjes (tripled). Daardoor gaan we tijdens de trainingssesie gelijk de verdiepingsslag maken en worden resultaten nog sneller bereikt.

Ik werk niet alleen, ik werk samen met andere professionals. Op mijn site vind je de organisaties waar ik mee samenwerk. Het is mijn overtuiging dat door gezamenlijke expertise je nog betere resultaten behaalt met meer IMPACT.