Opdrachtgevers

 

Klantervaringen

 

Ik heb de training echt als heel nuttig ervaren, de praktische toepassing heeft me direct geholpen. Het proces van inzicht krijgen in gedrag naar veranderen van gedrag is heel duidelijk naar voren gekomen.

Maarten Brusch

De drie daagse training is een zeer nuttige ontdekkingsreis naar bewustwording in het doen en laten. De trainer Wilma van Zuilen is een gids, de training een begin.

Ik heb de training als prettig en leerzaam ervaren en raad het een ieder aan.

Bastiaan Verhulst

Wilma heeft mij echt weten te raken en motiveren om zelf mijn gedrag te kunnen en willen veranderen.

Eric Piket

Ik ging naar de training Timemanagement met de verwachting dat we met name handige tips en trucs zouden krijgen voor het werken met Outlook et cetera. Tot mijn verbazing hebben we het daar geen moment over gehad. En daar was ik heel erg blij mee!

Ik geloof er namelijk wel in dat het niet zozeer te maken heeft met Outlook of met andere programma’s, maar met de manier hoe je als mens met je tijd om gaat. De training heeft mij geholpen in een zoektocht naar mijzelf. Die zoektocht ben ik de afgelopen maanden gestart en deze training kwam als geroepen. Ik heb mezelf beter leren kennen en dat maakt dat ik anders om kan gaan met mensen en daarmee ook met mijn tijd.

De komende maanden moet blijken hoe ik dit in de praktijk kan brengen, maar de training heeft me meer gebracht dan waar ik ooit op had gehoopt.

Ontzettend bedankt Wilma!

Bas Prins

Timemanagement gaat (ook) over jezelf. Het gaat over hoe jij als persoon naar de dingen kijkt. Daar kun je invloed op hebben. D.m.v. deze training wordt veel van wat je ooit geleerd hebt weer eens naar boven gehaald waardoor je met je huidige kennis en kunnen steeds een beetje beter wordt.

Door de kleine groep cursisten en de positief motiverende ervaren trainster, Wilma van Zuilen, ontstond een gevoel van veiligheid waardoor de mogelijk kwam om met elkaar dieper te gaan en dus tot de kern te komen.

Deze training is een echte aanrader voor een ieder die zichzelf op een hoger level wil brengen!

Gerben Schuyzeman – ING

Ik heb Wilma leren kennen als een echte professional die altijd op zoek is naar waar zij van toegevoegde betekenis kan zijn. Kwaliteit staat bovenaan bij haar. Dat combineert ze met een enorme betrokkenheid bij zowel de organisatie als de personen die daar deel van uitmaken. Ze is in staat om de dynamiek van de organisatie te begrijpen en aandacht te hebben voor de ontwikkeling van personen die zich binnen die dynamiek bewegen. Die persoonlijke aandacht bestaat uit het inleven en invoelen van de kracht van de persoon en ook van de gewenste ontwikkeling van die persoon. Wilma doet alles op basis van gelijkwaardigheid. Daardoor kan ze inzichtelijk maken wat nodig is om los te laten of juist (meer) te gaan doen om een volgende stap te zetten in de gewenste richting. Haar stijl is om het je te laten ervaren, zowel in trainingen als in coaching. Door de ervaring voel je op een ander niveau dan alleen het cognitieve wat de impact van bepaald gedrag, of juist van het loslaten van bepaald gedrag, is en ben je eerder geneigd het te herhalen. Daarnaast is ze vasthoudend en een doorzetter!

Els Vergouwen (Senior adviseur HR Development)